Zeg het met zo’n lieve slinger!

Bren en Ann heb ik voor het eerst ontmoet op de leveranciersavond van Bruidsbeurs Jullie Feestje. Terwijl ik hun de hand nog stond te schudden, vertelde ze schaterend van de lach, gezellig door elkaar heen, dat ze een gigantisch avontuur op de pont meegemaakt hadden, dat ze er ternauwernood maar van afgekomen waren en na een gigantische omweg toch eindelijk op de leveranciersavond terecht gekomen waren!

Op de beurs zelf knoopte ze hun gezellige schort voor en stonden 16 uur lang met een grote glimlach bij hun stand. Kortom het zijn sfeermakers, niet in één woord te vangen. Hun merk, LiefsLabel, is een heerlijk verlengende van de twee meiden.

De slingers die ze maken zijn vrolijk en gezellig. Je wordt op de website overladen met complimenten, de schatjes en liefjes vliegen door de lucht en de bestelling is altijd voorzien van een gezellig papiertje met persoonlijk verhaaltje. Fel, groot, klein, knus of modern, het kan allemaal. Je kunt namelijk eigen teksten en ontwerpen invoeren. Super leuk want zo kun je werkelijk ieder hoekje gezellig maken, of de slingers verzenden als trouwkaart. Ik heb hem zelf eerst eens besteld voor op kantoor, heel gezellig staat het!

Ik heb een kortingscode voor deze heerlijke producten. Die mag jij ook gebruiken. Gewoon, zomaar. Omdat Bren en Ann, net als ik, zoveel van cadeautjes houden! Veel plezier ervan!

Link: www.liefslabel.nl
Kortingscode: LIEFSFELINEWEDDINGS

 LiefsLabel Just Married + koekjes

2016-03-03-blik-en-bloos-fotografie-promo-jullie-feestje-171

 LiefsLabel Just Married

 LiefsLabel LiefsSlinger thema Sjors Lets celebrate love (door Brisked.nl)

 LiefsLabel-Leve-de-Lente-closeup

mini slinger liefs label

 Credits foto’s kantoor Eline: Blik en Bloos Fotografie