Wie is Feline?

Leuk je te ontmoeten!

DE KORTE VERSIE!

pijl sketch

# Eline Koemans # 30 jaar # Schoonrewoerd # Getrouwd met de allerleukste jongen uit de klas # Moeder van Mike en Vince # Perfectionist # Enthousiast # Professioneel weddingplanner en bruiloftstyliste sinds 2013.

HAPPY @ # Verse bloemen # Blote voetjes op de trap # Mijn werk # Mooie styling # Het strand # Klussen # Instagram # Gezelligheid #Feestjes waarbij iedereen zich op zijn gemak voelt.

View More: http://blikenbloosfotografie.pass.us/styled-shoot-dordrecht-jullie-feestje
Strikje Feline weddings

HET COMPLETE VERHAAL!stylingsportfolio

Jarenlang kun je op zoek zijn naar iets, je wilt je talenten en eigenschappen nog meer inzetten, er moet iets zijn wat nog beter bij je past, wat nog meer voldoening geeft en je laat stralen. Tijdens deze zoektocht heb je het idee dat het vlak voor je staat, maar het is zo ongrijpbaar.

En opeens, zomaar op een onbewaakt ogenblik, valt alles op zijn plaats. Dan valt het zelfs praktisch in te passen in je leven en is het de tijd om de stap daadwerkelijk te gaan zetten! 

 

Bij mij heeft deze zoektocht wel even geduurd. Als klein meisje was ik er van overtuigd dat ik later een eigen hotel zou beginnen. De kamers gezellig inrichten, elke ochtend de tafels mooi dekken, de gasten zouden zich nergens zorgen over hoeven maken. Ze hoefden alleen maar te genieten, het andere deel nam ik voor mijn rekening.

In tussentijd vonden mijn ouders mij meer een type voor directrice van een bejaardentehuis. Ik wilde graag alles regelen en joeg mijn broer en zussen dan ook stevig op als we ergens te laat dreigden te komen.

Tijdens de lagere schooltijd heb ik ernstig nagedacht over binnenhuisarchitect. Sfeer scheppen en bezig zijn met kleuren, het leek mij helemaal het einde.

Tegen de tijd dat ik mijn keuze moest maken voor een vervolgstudie, stond ik helemaal achter mijn keuze voor secretaresse. Zeven jaar heb ik bij een verhuisbedrijf gewerkt waar een stevige basis is gelegd voor alle administratieve afhandelingen. Ik maakte dossiers, planningen, tijdschema’s, notulen en regelde de bedrijfsuitjes en bedrijfsfeesten. Op mijn zeventiende stond de opening van het nieuwe pand gepland, met 350 gasten. Ik genoot!

Na zeven jaar was het tijd voor een nieuwe stap. Ik ben gaan werken bij een organisatie die gespecialiseerd is in crisis- en verandermanagement. Er ging een wereld voor me open. Hier wordt gestreefd naar perfectie en volledige professionaliteit. Ik ben gaan studeren op het HBO en mocht cursussen volgen zoals spreken in het openbaar en zakelijk schrijven.

Ondertussen werd ik steeds gevraagd voor bruiloften van familie en vrienden, als ceremoniemeester. Mensen vroegen het altijd wat bezwaard, want het is natuurlijk best een belasting. Belasting? Voor mij niet, heerlijk vind ik het. Achteraf werd gezegd: ‘Je moet er je werk van maken!’ Wat lacherig wuifde ik het weg. Nee, het is gewoon een hobby.

Maar HET moment had ik op de bruiloft van mijn broer, een maand voor mijn 26ste verjaardag. Ik rende door de regen naar mijn bus, om de bloemen te halen. Intussen zette ik het programmabord recht en maande ik mijn man om de gasten te halen voor de lunch. Een gast keek mij verwonderd aan en zei: ‘Het lijkt mij vreselijk om dit allemaal te moeten regelen, al die drukte en verantwoording, maar jij geniet hier gewoon echt van!’  Voordat we aan tafel zaten, was mijn besluit genomen. Ik ga het gewoon doen, ik begin als professionele weddingplanner!

Vanaf dat moment maken we er iedere dag een feestje van. Het is uitdagend, creatief, keihard werken en volop genieten!

Liefs, Eline Koemans

Strikje Feline weddings

VOLG GEZELLIG MEE OP INSTAGRAM!