Waarom

Het gemak van een weddingplanner
Waarom zou je kiezen voor een weddingplanner?
Perfectionisme, gemakkelijk, tijdnood, geen ervaring, allerlei redenen worden opgesomd bij onze bruidsparen. Maar één ding hebben alle bruidsparen gemeen. Ze willen vooral genieten. Zij én hun gasten. De bruidsparen willen graag dat ook hun zus of vriend een leuke dag heeft en niet heel de dag hoeft te rennen. Diegene moet ook kunnen smullen van de taart, met oma op de foto en ongestoord genieten van de ceremonie. Dat is de belangrijkste reden van onze klanten om te kiezen voor een professionele weddingplanner of ceremoniemeester. 
Het is ons werk, wij houden van ons werk! 
En de weddingplanner? Die rent nu eenmaal graag! Ze heeft een bak ervaring, weet de leukste adresjes, geeft slimme tips en helpt je bij de keuzes maken.
Tja, dan krijg je tijdens de gesprekken ook nog eens een lekker kaasje, een schaaltje met nootjes en als het laat wordt een wijntje. Jij en je lief zitten lekker te peuzelen, ondertussen sommen jullie de wensen op en meer hoef je niet te doen! Het is ook wel heel aantrekkelijk toch? 
Onderaan deze pagina kun je helemaal vrijblijvend ons informatiepakketje opvragen. Hierin staat nog meer informatie over onze werkwijze. Jullie zijn altijd welkom om eens gezellig bij ons op bezoek te komen! 

Meer zien van de bruiloft in de header? Neem een kijkje in ons portfolio! De heerlijke foto's zijn van Inge Kooiman. #bruiloftinzeeland #tipi #cactus #liefdevol #buitentrouwen

Stylingsportfolio