Styling

Het perfecte plaatje voor jullie dag

Je kent ze wel, de prachtige plaatjes in de tijdschriften waarbij je denkt:  Zo wil ik het hebben!  Precies die gedachten willen wij voor je waarmaken. Wij zitten dagelijks met onze neus in de tijdschriften, lopen beurzen af en volgen de trends in de groothandels. Daarnaast spreken wij heel veel bruidsparen met leuke ideeën, waardoor we elkaar inspireren. Dat droomplaatje kunnen jullie straks dus echt beleven!

Styled shoot Mallorca - Elsa Schaddelee Photography - Feline Weddings-180
Fine-Art-Bruidsfotograaf-Elsa-Schaddelee-Mallorca-65
Styled shoot Mallorca - Elsa Schaddelee Photography - Feline Weddings-14
Ontwerp zonder titel (2)

Onze stijl

 

Onze stijl is feestelijk, maar niet overweldigend. Wat er staat moet goed zijn, we houden namelijk van blikvangers op een bruiloft. Sfeervol en stijlvol zijn misschien wel de kernwoorden. We willen graag aansluiten bij de stijl van een locatie en het moois daar vooral versterken. Je ziet eenheid terug in onze styling. Lichte en frisse kleuren, daar zijn we dol op. Net als leuke verrassingen voor de gasten. Grappige corsages of persoonlijke kaartjes, we gebruiken ze graag om jullie dag nog persoonlijker neer te zetten. We gebruiken heel veel bloemen, mooie stoffen en stoere materialen, net datgene dat jullie zo kenmerkt en waardoor de gasten jullie herkennen in de styling. Dat vinden we namelijk belangrijk: Precies die stijl vinden, waarmee we jullie thuis laten voelen op jullie eigen bruiloft!

Wat zijn de mogelijkheden in styling? 

 

Misschien willen jullie het huis gezellig aankleden voor het ontvangen van de gasten, wil je het thema bij de feestlocatie doortrekken of trouwen jullie op een locatie zonder faciliteiten? Wij draaien er onze hand niet voor om en denken graag met jullie mee. Vaak kunnen we gebruik maken van onze eigen producten en als wij iets niet in voorraad hebben, gaan we voor jullie op zoek! In ons netwerk hebben we vernieuwende en kwalitatief goede leveranciers, waar we altijd een beroep op kunnen doen. Hoe dan ook, jullie gewenste sfeer en thema van de bruiloft voeren we tot in de puntjes door!

Ieder bruidspaar verdient een mooie styling!

 

We zijn creatief én prijsbewust, we vinden het een uitdaging om met ieder budget een sprookje te creëren. We zijn dol op het hergebruiken van materialen op jullie dag, zodat we nog meer uit jullie budget kunnen halen! Zo gebruiken we bijvoorbeeld een stylingsitem op drie verschillende manieren. Iedere keer in een andere setting, maar iedere keer weer prachtig. Ieder bruidspaar verdient namelijk een droom van een bruiloft!

Styled shoot Mallorca - Elsa Schaddelee Photography - Feline Weddings-136
corsage bruiloft styling
Styled shoot Mallorca - Elsa Schaddelee Photography - Feline Weddings-143
Styled shoot Mallorca - Elsa Schaddelee Photography - Feline Weddings-162
Foto's @Elsaschaddelee

Onze werkwijzen

 

Samen met het bruidspaar bezoeken we eerst de locatie. We willen namelijk zoveel mogelijk aan sluiten met de styling op de locatie en al het moois wat daar al is juist versterken. Kort na dit locatiebezoek plannen we een afspraak bij mij op kantoor. Vaak in dezelfde week, omdat dan alle details op locatie echt nog in ons hoofd zitten.

De laptop blijft dicht op dit stylingsgesprek, want we gaan vooral creatief denken. We halen letterlijk alles uit de kast om voorbeelden te laten zien, te inspireren en samen met het bruidspaar na te denken over de stijl. Per onderdeel gaan we de mogelijkheden langs en verzinnen we alleen maar toffe elementen. Hoe verder de afspraak vordert, hoe meer beeld we krijgen bij de styling van de bruiloft. We denken na over kleuren, een thema, kosten, verrassingseffecten, eenheid en details.

Heel vaak wordt het op kantoor een grote rommel en wordt het die avond heel laat. Dat hoort juist allemaal bij het creatieve proces, dus hoe meer rommel hoe beter!

Na dit gesprek werken wij alle ideeën voor jullie uit in een overzichtelijk plan met een persoonlijk moodbord. In dit plan staat precies wie wat op kan pakken, wat de kosten zijn en wanneer het af moet zijn. Jullie kunnen vanaf dat moment definitief aan de slag met het plan, om te kijken welke onderdelen jullie echt door willen laten gaan. Als die keuzes gemaakt zijn, weet iedereen precies wat hij of zij moet doen en zorgen wij op de trouwdag zelf dat het plaatje klopt!

De kosten!

 

  • Als wij jullie trouwlocatie nog niet kennen, gaan we altijd even samen kijken. Zo krijgen we een goed beeld van de mogelijkheden en jullie wensen: á € 50,- per uur.

 

  • Een gesprek waarin we alle plannen maken en bespreken, inclusief een uitgewerkt stylingsplan en moodbord: € 425,00 (De styling op de dag zelf kan dus naar aanleiding van het complete stylingsplan ook eventueel door jullie eigen ceremoniemeesters opgenomen worden.)

 

  • Natuurlijk kunnen wij de styling op de trouwdag zelf ook verzorgen. Dit doen we altijd met twee personen: á 100,- per uur. De ervaring leert dat we meestal tussen de 6 en 8 uur nodig hebben. De benodigde uren kunnen we goed bepalen na het stylingsgesprek.

Ons portfolio!

 

Benieuwd naar de styling die Feline Wedding & Events al gedaan heeft? Bekijk hieronder ons stylingsportfolio!

Strikje Feline weddings