Prijzen

Omdat geen bruiloft hetzelfde is

Geen bruiloft is hetzelfde. Geen bruidspaar is hetzelfde. Hier op de website kunnen we dus helaas geen pasklare prijzen noemen. We hebben echt wat meer informatie nodig om voor jullie een pakketprijs te maken. Kom daarom gewoon eens vrijblijvend langs, vertel over je wensen en ideeën, vertel waar je vastloopt en wij kijken hoe we jullie daar bij kunnen helpen.

Het kennismakingsgesprek.

Als weddingplanner en professioneel ceremoniemeester kunnen we je namelijk heel veel uit handen nemen, maar net zo goed kunnen we jullie ook alleen helpen bij het draaiboek opzetten.
We vertellen jullie tijdens het gesprek over onze mogelijkheden, jullie geven aan wat jullie zelf willen doen en wat je graag aan de weddingplanner wil overlaten. Met die informatie kunnen wij inschatten hoeveel uur we voor jullie bezig zijn x het uurtarief en voilà, een heldere en transparante offerte.

Richtprijzen.

Voordat jullie een afspraak maken, wil je misschien toch iets van een richtprijs hebben: Om een complete, originele en georganiseerde bruiloft neer te zetten kom je ongeveer op een pakketprijs van € 2600,- tot € 3750,- uit. Je hebt dan 3 voorbereidende gesprekken, wij maken een compleet draaiboek, denken na over de styling, checken het programma met de fotograaf, helpen jullie bij het opstellen van de uitnodiging en de dag van tevoren ruimen we nog wat laatste probleempjes uit de weg. Natuurlijk is Feline op jullie trouwdag aanwezig om alles vlekkeloos te laten verlopen en je mag altijd bellen voor vragen of ideeën!
Het uiteindelijke pakket hangt dus van jullie wensen af. We hanteren een uurtarief van 50,- euro inclusief btw. Door het informatiepakketje onder aan de pagina aan te vragen kom je nog meer te weten over onze aanpak bij een offerte, werkwijze en prijzen!
Strikje Feline weddings
bruiloft dordrecht roze en goud
PS. Enthousiast over deze bruiloft? Klik hier voor alle andere foto's. De foto's zijn gemaakt door Inge Kooiman Fotografie.