Neem lekker de tijd voor alle voorbereidingen

Wat is een bruiloft toch bijzonder, weer een volgende stap.

Eerst kom je diegene tegen waarvan je hart sneller gaat kloppen. Of misschien, net als bij mij, maakte je samen vooral veel lol, als vrienden. Maar opeens was daar het moment dat je twijfelend voor de spiegel stond en extra aandacht aan je haar besteedde… Dan die heerlijke eerste kus, onbetaalbaar.

 

Je leert steeds meer over elkaar,  je leert elkaars familie kennen, verteld over je dromen, angsten en plannen.

In al die maanden groei je naar elkaar toe. En uiteindelijk weet je het, we willen niet meer zonder elkaar. We gaan ervoor! Misschien is je lief zo romantisch dat hij dat op een speciale manier tegen je heeft gezegd. Met ring. Bofferd!

 

Jullie willen de liefde vieren en kiezen voor een leven samen. Deze dag is ook nog eens de unieke kans om al jullie dierbaren in de watten te leggen. Kortom, over de invulling van deze dag wil je goed nadenken. Dat doe je niet zomaar even tussendoor. Voordat het tot een aanzoek kwam is er immers ook een heel traject vooraf gegaan. Daarom is het fijn om lekker de tijd te nemen voor alle voorbereidingen. Samen inspiratie opdoen, plannen delen en goed nadenken over de verdeling van het geld.

 

Als je de tijd neemt kun je echt genieten van deze bijzondere tijd. En heel belangrijk, ideeën moeten de tijd krijgen om te groeien. Want er is zoveel mogelijk, dat je soms alle informatie even moet laten bezinken.

 

Natuurlijk is een bruiloft best in twee maanden te plannen. Wettelijk gezien is dat ook nog eens mogelijk. Maar het is toch veel leuker om je te laten inspireren, ideeën steeds verder uit te werken, totdat het perfect is? Lekker nog eens over kletsen met je lief, collega’s en vriendinnen. Trek er maar gerust een jaartje vooruit, des te langer duurt de voorpret.

 

Zo wordt het plan steeds mooier en steeds persoonlijker. Zo bereik je echt, jullie dag. Niet omdat het een trend is, of traditie. Maar gewoon omdat jullie het samen hebben bedacht en net zo uniek is als jullie relatie. Veel plezier!