Algemene voorwaarden

Algemene huurvoorwaarden

Prijsopbouw

De huurprijs geldt voor een periode van 3 dagen. Het is niet mogelijk de goederen af te halen/te retourneren op zondag. Als zondag binnen de huurperiode valt, wordt de huurperiode kosteloos verlengt met 1 dag.

De genoemde huurprijs is inclusief BTW. Druk- en zetfouten voorbehouden.

Betaling dient voor het afhalen voldaan te worden, deze kan per Ideal bij de reservering worden voldaan.

 

Breuk of vermissing van de artikelen.  

Bij het afhalen en retour bezorgen zullen, samen met de klant, de producten even geteld worden. Als blijkt dat er bij het retour bezorgen een artikel mist of kapot is gegaan, zal hiervoor nog een factuur worden gestuurd. De vervangwaarde van de artikelen vindt je onder de productomschrijving bij ieder product.

De goederen dienen vervoerd te worden en retour gebracht te worden in de bijgeleverde verpakking. Meestal wordt de bestelling meegegeven in passende kratten, bij het niet retourneren van deze kratten wordt een bedrag gerekend van 15,- euro ex btw per krat.

 

Veiligheid 

De huurder is altijd zelf verantwoordelijk voor een veilig gebruik van de materialen op locatie onder alle omstandigheden, Feline Wedding & Events is hier op geen enkele manier verantwoordelijk voor.

Feline Wedding en Events doet haar uiterste best om veilige, stabiele en onbeschadigde producten te leveren. Wanneer op locatie blijkt dat producten toch beschadigd zijn ( en hierdoor niet veilig te gebruiken ) mag de huurder de producten op locatie niet inzetten.

 

Schoon retourneren van de artikelen

De artikelen worden schoon aan je meegegeven en moeten ook in die staat retour, op deze manier kunnen wij de artikelen voordelig voor de verhuur aanbieden. Bij de artikelen vind je een kaart met was- en of schoonmaakbeschrijving van de artikelen. Het is mogelijk om de artikelen ongewassen te retourneren. Hiervoor geldt een meerprijs van 40% van de totale huurprijs. Mocht je voor deze optie willen kiezen, geef dit dan even aan in het winkelmandje.

 

Reservering

Om echt zeker te zijn of de spullen nog beschikbaar zijn, kunt u het beste even een mailsturen met de datum waarop u zal willen huren. Binnen 48 uur hoort u of de door u aangevraagde artikelen nog beschikbaar zijn, waarna u de bestelling definitief kunt plaatsen.

 

Transport

Huurprijs is exclusief transport. U heeft de mogelijkheid de goederen zelf af te halen en retour te brengen bij ons kantoor in Schoonrewoerd (4145 KB) tijdstip in onderling overleg.

Het tijdstip van bezorging is altijd in onderling overleg, over het algemeen kunnen spullen opgehaald en geretourneerd worden van maandag tot zaterdag tussen circa 9.00 uur en 20.00 uur.

Bezorging per post is niet mogelijk bij de huur-artikelen.

 

 

Annuleren

Tot 2 weken voor het afgesproken tijdstip van afhalen is het mogelijk de reservering kosteloos te annuleren. Bij annulering binnen 2 weken wordt het totale huurbedrag in rekening gebracht. Wanneer een bestelling last minute wordt geplaatst (2 weken voor de verhuurdatum) is het na het plaatsen van de bestelling niet meer mogelijk deze kosteloos te annuleren.

 

Algemene koopvoorwaarden

Annuleren

Na het bestellen van de goederen is het niet meer mogelijk om deze te annuleren of retour te sturen. Wanneer er sprake is van breuk, kunt u contact met ons opnemen waarna we een nieuw product zullen toesturen of het bedrag retour zullen storten.

Verzendtermijn

Uw bestelling wordt verwerkt, ingepakt en verzonden binnen 3 tot 4 werkdagen na bestelling. Tenzij per product de levertijd anders is vermeld bij de productomschrijving.

Verzending

De bestelling wordt verzonden via PostNL. Pakketverzending is alleen mogelijk in Nederland!