View More: http://elveragerlinda.pass.us/feline
View More: http://elveragerlinda.pass.us/feline
View More: http://elveragerlinda.pass.us/feline

Kennis maken met nieuwe collega’s, met elkaar genieten, de nieuwste trends bespreken, gezellige workshops volgen en ook nog mooi op de foto gezet worden. Dat was de instelling voor de Wedding Meet-up.

Maar vooral een ontspannen, gezellige dag, dat was het hoofddoel. Want daar hou ik van, gewone gezelligheid, ongedwongen en iedereen moet zich op zijn gemak voelen. Dan is een feestje compleet en wat was de Meet-Up gezellig!

Alle collega’s uit de trouwbranche waren welkom op Kasteel Wijenburg. We begonnen met een gezellige borrel, terwijl de deelnemers plaats mochten nemen in de stoel bij Hairstyling zonder Schaar, daarna mochten ze door naar de visagiste’s Renee, Urmila en Erika van The Beautiful Bride Company. Toen iedereen helemaal op zijn mooist gemaakt was namen fotografen Inge, Tamara en Renate de dames mee om te zorgen voor de mooiste foto’s. Tussendoor werd je door NTBO helemaal bijgepraat op het gebied van meest voorkomende bloopers en zorgde Gebakkerij voor fantastisch lekkers bij de koffie.

Zie voor meer informatie klik hier

 

Fotocredits: Elvera Gerlinda