Anne-en-Arienne0434
Anne-en-Arienne0529
Anne-en-Arienne0414
Anne-en-Arienne0731 (2)
Anne-en-Arienne0596
popcorn zakjes op je bruiloft kraft

De strandbruiloft van Anne & Ariënne

Ineens is het zover, je wordt ten huwelijk gevraagd en je gaat trouwen!! Wauw..een trouwjurk uitzoeken, een locatie kiezen, wie gaat de foto’s maken en wie wordt de weddingplanner? De keuze voor Feline was snel gemaakt. Natuurlijk wordt het Feline, die is goed in organiseren en plannen en heeft altijd leuke ideeën!

Op het moment dat we begonnen met het plannen van onze bruiloft, leek het allemaal een makkie. We wisten redelijk goed wat we wilden en begonnen vol goede moed.
Al snel kwamen we er achter dat Feline voor ons geen overbodige luxe was. We hadden zelf dan misschien al wel een hoop ideeën, maar ook aan de praktische zaken moest worden gedacht. Daar heeft Feline ons behoorlijk bij geholpen.

“Je wilt op het strand trouwen, super leuk! Maar hoe doen we het met oma, die slecht ter been is, met al die trappen over de duinen?” Tja, niet aan gedacht. Het huren van een strandrolstoel was de oplossing.

Het draaiboek wat Feline voor ons maakte was perfect. Tot in de puntjes uitgewerkt en zelfs de bruidegom kreeg een eigen versie. Door het maken van een draaiboek konden we precies zien wat er wel en niet mogelijk was op onze trouwdag. Je kunt wel van alles willen, maar er moet ook nagedacht worden over tijd. Hoe lang duurt het maken van een groepsfoto? Hoe veel tijd hebben we nodig voor de lunch? Hoeveel reistijd hebben we? Feline wist antwoord op al deze vragen.

Af en toe kreeg ik een mailtje of telefoontje van Feline of ik nog op schema zat met de planning. (Ja, ze had een hele lijst met punten voor me gemaakt, waardoor ik precies kon zien wanneer ik wat moest regelen of doen)

De dag zelf hadden we niet zonder Feline gered. Wat is je eerste gedachte als je tijdens het plannen van je bruiloft hoort dat je weddingplanner 2 weken na jou bruiloft een baby verwacht?!
Maar met Feline hoef je je daar geen zorgen om te maken. “Zwanger of niet, ik ben er gewoon bij” zei ze. En gelukkig kon ze er ook bij zijn. Maar ook als dit niet het geval was geweest, had het helemaal goed gekomen. De vervanger was helemaal op de hoogte en voorzien van een draaiboek met werkelijk waar álle details.

Tijdens onze huwelijksdag hebben we volop genoten. Toen Feline ons de volgende dag vroeg of alles was verlopen zoals we hadden gewild, gaven we beiden aan dat er niets mis was gegaan en dat alles super was gelopen.
Toen ze ons vervolgens vertelde dat er ’s middags 6 mensen waren die de bus naar huis gemist hadden en dat de locatie ’s morgens versierd was met lelijke vazen en bloemen die wij beslist niet mooi zouden vinden, keken wij haar verbaasd aan. Toen wij binnenkwamen, zag de locatie er toch perfect gestyled uit? Precies zoals we het wilden en van te voren bedacht hadden!
Dat hadden we dus te danken aan Feline, die ’s morgens alles nog even voor ons had veranderd!!

Heerlijk zo’n onbezorgde dag, waarop dingen anders mogen lopen, omdat je nu eenmaal niet alles in de hand hebt, maar wel Feline bij je hebt, die er voor zorgt dat je zelf het gevoel hebt dat alles precies zo verloopt als je van te voren bedacht had.

Bedankt voor de geweldige dag!

Liefs Anne en Ariënne Leenman

bruidsboeket wit met groen
Anne-en-Arienne0738
Anne-en-Arienne0219
Fotocredits Astrid Termaat