Willem en Goverdina – Romantisch klassiek

Ik hoefde mijn bruiloft maar te omschrijven en jij zag het voor je.

Je kwam zelf met hele mooie ideeën en ook met zeer praktische tips. Wat ik heel belangrijk vind, is dat er ook alle ruimte was voor onze eigen ideeën.

Op de trouwdag heb je het druk gehad, maar hier hebben wij niets van gemerkt. De zware taak die wij jou opgelegd hadden pakte je met beide handen en een grote glimlach aan. Je benaderde ons wanneer het nodig was, en heel belangrijk: Je liet ons genieten. Je bent spontaan, uniek in ideeën en zeer professioneel. Zo verraste je ons aan het einde van de dag op een hele leuke manier, ons huis had je omgetoverd in een echte bruidssuite! Overal stonden prachtige vazen met grote witte rozen, gezellige kaarsjes en champagne.

Ook hoor ik van familie en vrienden dat de organisatie waarvan wij niets wisten heel leuk gegaan is. Zoals bijvoorbeeld de samenwerking voor het vrijgezellenfeest met mijn familie en vriendinnen. In een hele drukke periode van een studie, drukke baan en een verbouwing van een huis heb jij ons veel last uit handen genomen. Het organiseren waar wij zelf niet aan toe kwamen, mochten we aan jou overdragen.

Eline, hartelijk dank voor de grote bijdrage die jij aan onze droombruiloft hebt geleverd.

Groetjes,

Willem en Goverdina

Weddingplanner Gelderland