bruiloft bloemen slinger olijf

De persoonlijke bruiloft van Peter en Delise!

“Tsja, waar gaan we beginnen?” Dat was de eerste vraag die we onszelf stelden na het huwelijksaanzoek. Begin je bij de jurk? Bij de locatie? Bij de taart? Al snel wisten we het: we begonnen bij een weddingplanner. Maar voor welke weddingplanner ga je dan?

Tijdens de bruiloft van een bevriend bruidspaar zagen we Eline ‘in actie’. Het viel ons op dat er een strak programma was, maar dat alles toch zo ongedwongen en soepel verliep. Dat wilden wij ook! Enkele weken later zaten wij bij Eline op haar gezellige en sfeervolle kantoortje. Zij legde ons een plan van aanpak voor. Daar zouden we dan – gedurende de voorbereidingen – steeds op kunnen teruggrijpen. Door het  plan van aanpak kregen we duidelijk inzicht in de planning en alle uitgaven.

De voorbereidingen van onze huwelijksdag op 7 mei 2016, werden vooral gekenmerkt door plezier. Er moest enorm veel geregeld worden, maar we zijn nooit echt in de stress geschoten. We hebben daarom enorm genoten van de voorbereidingen. Dit kwam vooral door de heldere planning van Eline en het vertrouwen dat alles goed zou komen onder haar leiding. De tussentijdse gesprekken met Eline waren zeer inspirerend en professioneel. Eline barst van de creatieve ideeën.

De mensen om ons heen vroegen ons wel eens of er genoeg overbleef om zelf te doen wanneer je een weddingplanner inschakelt. Nou, daar hoef je niet bang voor te zijn. Er bleef genoeg over! Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt; een beetje meer of minder hulp van Eline is altijd mogelijk. Wat dat betreft is zij heel flexibel.

Onze dag zelf is fantastisch verlopen. Eline en haar assistente hebben de boel in goede banen geleid – ook toen er één en ander op het laatste moment veranderd werd door de gezondheid van één van onze gasten.

Wat wij heel erg waardeerden, is dat Eline een aantal keren naar ons toe kwam met de vraag: “Hebben jullie al om je heen gekeken? Wie zijn er allemaal? Hoe ziet alles er uit? Heb je alles al in je opgenomen?” Dit is heel belangrijk, omdat je trouwdag werkelijk voorbij vliegt. Daarnaast denkt Eline echt aan alles. Aangezien het zonnetje op onze trouwdag volop scheen, had Eline bijvoorbeeld een schattig mandje met verschillende soorten zonnebrandcrème meegenomen.

Van verschillende gasten hebben wij veel complimentjes voor Eline ontvangen. Wij zouden haar dan ook écht aanraden!

Liefs, Peter & Delise

Peter-en-Delise0110
Peter-en-Delise0199
glaasje champagne huren
Peter-en-Delise0427
Peter-en-Delise0393
Fotocredits: Astrid Termaat Fotografie

Meer zien en weten over deze bruiloft? Girls of Honour schreef er een blog over!