De buitenbruiloft van Bas en Miranda

Bas en Miranda (255)
Bas en Miranda (3)
_DSC2878(ld) (2)
Bas en Miranda (2)

Als aanstaande bruid en bruidegom word je door iedereen (die al getrouwd is) gewaarschuwd voor je trouwdag: “De dag vliegt voorbij, je wordt helemaal geleefd en je zult die dag niet bewust meemaken.” De dag na onze bruiloft van 17 mei 2013 kunnen wij als newlyweds volmondig zeggen dat deze waarschuwingen totaal niet zijn uitgekomen. Hoe deze dag zou zijn verlopen zonder Eline als onze ceremoniemeester is moeilijk te zeggen, dat ze een hele grote bijdrage heeft geleverd aan deze onvergetelijke dag staat vast. Om Feline Wedding & Events onze bruiloft te laten regelen was geen moeilijke keuze, we hadden namelijk al veel goede verhalen van andere bruidsparen gehoord. En wat blijkt? Terugkijkend op een super geslaagde dag heeft Eline onze hoge verwachtingen meer dan waargemaakt. In de voorbereidende maanden hebben we met behulp van Eline’s kwaliteiten een bijzondere weg afgelegd. Elke afspraak was een klein feestje Ons avontuur begon met het intake-gesprek, net een paar maanden nadat ik door mijn aanstaande man ten huwelijk was gevraagd. “Is een weddingplanner niet wat overdreven?”, vroegen wij ons nog af. Maar tijdens dat eerste gezellige gesprek bleek al snel dat Eline met meer dingen rekening had gehouden dan wij hadden voorzien. “Ja”, een ceremoniemeester hadden we zeker nodig! Meerdere gesprekken volgden, en beetje bij beetje kwam langzaamaan in beeld hoe onze grote dag eruit zou komen te zien.

To-do-lijstjes

Eline is behalve een erg gezellige meid ook nog eens fijn in de omgang, gedreven, super enthousiast en je kunt altijd bij haar terecht. De to-do lijstjes staan nog in mijn geheugen gegrift. Elke maand ontvingen we een up-to-date versie van alle voorbereidingen die nog gedaan moesten worden. Op deze manier konden we gemakkelijk elke keer wat afstrepen en hielden we een duidelijk overzicht. Een paar weken voor de Big Wedding ontvingen we van Eline een uitgebreid en gedetailleerd draaiboek, van ’s ochtends opstaan, naar de kapper, ontbijten tot en met het avondfeest en onze stap over de drempel. Wij wilden een ontspannen bruiloft waarin plek was voor spontane momenten. Aan deze wens is helemaal voldaan en het draaiboek fungeerde daarbij als duidelijke richtlijn.  De dag voor de bruiloft regende het pijpenstelen en de lunch in de boomgaard zou definitief niet doorgaan, waardoor alles naar binnen verplaatst moest worden. Eline was op dat moment op de locatie aanwezig om alle puntjes op de i te zetten. Ze stuurde me een foto door met een prachtig gedekte tafel en mooi versierde trouwlocatie en had hiermee mijn teleurstelling weggenomen. De zenuwachtige bruid kon met een gerust hart gaan slapen!

Spil van het feest

We kunnen Feline Wedding & Events bij iedereen aanraden. Als ceremoniemeester neemt ze je alle zorgen uit handen, zodat je als bruidspaar volledig kan genieten van deze onvergetelijke dag. Ze gaat op de achtergrond te werk en laat niets merken van de stress en drukte ‘achter de schermen’. Eline rende op onze trouwdag van hot naar her, ’s ochtends was ze aanwezig bij de bruidegom, daarna snelde ze naar het ouderlijk huis van de bruid, om vervolgens naar de trouwlocatie te gaan en ’s middags stond ze alweer paraat bij de avondlocatie. We hebben ons heel de dag geen zorgen hoeven maken en 100% kunnen genieten! En dan denk je aan het eind van de avond dat alle verassingen wel voorbij zijn, dan wacht er thuis nog een lekkere champagnefles tussen de rozenblaadjes  …… met alle liefs van Eline. Eline, bedankt voor deze onvergetelijke dag!

Liefs Bas en Miranda

P.S. Nog één tip aan de ceremoniemeester: neem voor jezelf ook een regenjas mee, want zelfs op een huwelijksdag kan het regenen.

Fotocredits Karin de Pauw