winter bruiloft weddingplanner kasteel wijenburg
winter bruiloft weddingplanner kasteel wijenburg
winter bruiloft weddingplanner kasteel wijenburg bruid met chocomelk
harpiste bruiloft harp huren

Het wintersprookje van William & Désirée

‘Kom gewoon eens samen langs, dan kijken we wat jullie willen en hoe ik jullie daarin eventueel kan helpen’.

Dat is hoe een periode van intensief samenwerken met Eline van Feline Weddings begon. Want waar wij eerst nog twijfels hadden over het wel of niet inzetten van een weddingplanner voor onze bruiloft, waren we na een bezoek volledig om.

Wat handig dat er iemand is die inventariseert wat je al geregeld hebt, wat je nog moet doen voor dé dag aanbreekt en dat verwerkt in een wekelijkse planning! Wat fijn om iemand te hebben die met je meedenkt over de sfeer, stijl en vormgeving van je dag, waar je zelf nog niet zo mee bezig was! En hoe prettig is het dat je werkt met iemand die ervaring heeft met het organiseren van bruiloften, genoeg do’s en dont’s weet en je van advies kunt voorzien in de wereld van trouwen!

Redenen genoeg om Feline Weddings te betrekken bij onze bruiloft.

Tijdens de voorbereidingen hebben we meerdere afspraken met Eline gehad. Daarin hebben we gekeken hoe we er qua planning voor stonden, maar hebben we ook verdere details van de dag uitgedacht. Onmisbaar daarin waren Eline’s creatieve ideeën en enthousiasme, waardoor we na iedere afspraak weer vol energie naar huis gingen.

Op onze dag was het heerlijk om te merken dat we ons absoluut geen zorgen hoefden te maken over het draaiboek van die dag. Bij aankomst op onze trouwlocatie was Eline al aanwezig en terwijl zij de laatste hand aan de voorbereidingen van die dag legden, konden wij ontspannen foto’s maken. Gasten werden ontvangen, kregen een bloemetje opgespeld en geïnformeerd over het verloop van de dag; welke vlekkeloos verliep. En ondanks dat je trouwdag omvliegt, dankzij de inzet van Eline hebben wij iedere minuut kunnen genieten van onze dag, onze gasten en locatie!

Eline, hartelijk bedankt voor alles wat je gedaan hebt!

Groetjes,

William en Désirée

winter bruiloft weddingplanner kasteel wijenburg
winter bruiloft weddingplanner
winter bruiloft weddingplanner kasteel wijenburg
winter bruiloft weddingplanner
Fotocredits Inge Kooiman