De heerlijke bosbruiloft van Gerrit & Rosalyn

Gerrit-en-Rosalyn0176
Gerrit-en-Rosalyn0078
Gerrit-en-Rosalyn0359
Gerrit-en-Rosalyn0192
bruidstaart met verse bloemen
Gerrit-en-Rosalyn0206

Als klein klein meisje droomde ik van mijn eigen sprookjesbruiloft, inclusief prinsessenjurk, prachtige bloemen en die ene knappe man.

En opeens was het moment echt daar, dat vriendlief op zijn knieën gaat. En dan denk je; “Help waar ga ik nu beginnen?”

Ik had me er toch echt wel een beetje op verkeken. Wat een organisatie is er nodig om die 1001 leuke ideeën op het juiste moment in te plannen. Daar kwam ik steeds meer achter en op onze eerste afspraak met Eline zijn we daarom ook begonnen met de planning. Wat is het dan fijn als er iemand met je meedenkt. Iemand die echt weet waar ze het over heeft en weet hoeveel tijd je overal voor nodig hebt.

Wij wilde vooral een ontspannen dag en een ontspannen voorbereidingstijd. Wat heeft Eline ons geweldig geholpen! Locaties bezoeken, leveranciers benaderen, hulp bij het vrijgezellenfeest en noem alles maar op. Werkelijk overal werd aan gedacht: Kan opa met zijn rolstoel overal komen, is er voldoende parkeergelegenheid, slechtweer-scenario, voldoende rustmomenten, styling en ga zo nog maar even door.

In de week voor de bruiloft zijn alle leveranciers door Eline nog eens benaderd en werd alles gecheckt. Die kleine dingen geven zoveel extra rust, in die toch al zo drukke tijd.

Tijdens de gezellige gesprekken bij Eline op kantoor is het idee ontstaan om als verrassing voor de daggasten 5 oude VW-busjes te huren. Als het mooi weer was, zouden we stoppen in het bos voor een surprise-picknick. En het was op onze trouwdag stralend weer! Wat waren onze gasten verrast! Voor Eline is geen idee te gek en voor alles is een oplossing.

We hebben echt een geweldige dag gehad met al onze familie. Doordat we een professioneel ceremoniemeester hadden konden onze gasten allemaal genieten, zonder ergens aan te hoeven denken.

Niets is zo leuk dan achteraf van iedereen complimenten krijgen. We hebben zo vaak gehoord dat het een geweldig goed georganiseerde dag was met een prachtige styling en heel veel leuke details. Dit hadden we zonder Eline nooit voor elkaar hadden gekregen.

Eline, bedankt voor je geweldige hulp tijdens het realiseren van onze droombruiloft. Zonder jou was het nooit zo een originele en prachtig gestylde dag geworden.

Liefs, Gerrit en Rosalyn

Gerrit-en-Rosalyn0138
Gerrit-en-Rosalyn0428
Gerrit-en-Rosalyn0228
Gerrit-en-Rosalyn0232
Gerrit-en-Rosalyn0430
Gerrit-en-Rosalyn0432
Gerrit-en-Rosalyn0363
Gerrit-en-Rosalyn0441

Fotocredits: Astrid Termaat