Bruidsfotografie-Oud-Alblas-Robert-Suzanne-052
Bruidsfotografie-Oud-Alblas-Robert-Suzanne-151
Bruidsfotografie-Oud-Alblas-Robert-Suzanne-477

De stoere bruiloft van Robert en Suzanne.

Op 18 september zijn wij, Robert en Suzanne, in het “huwelijksbootje” gestapt. Super leuk natuurlijk om daar samen met vrienden en familie naartoe te leven, iedereen kijkt er zo naar uit! We wisten al vrij snel hoe de dag er in grote lijnen uit moest komen te zien. Wat voor auto, welke locaties en welke sfeer we wilden creëren…

Maar toen kwam het, ik ging een afspraak maken bij de kapster en visagiste. Vriendelijk werden de gegevens genoteerd. Datum: geen probleem. Maar toen de volgende vraag. Hoe laat moeten we aanwezig zijn bij de bruid? ‘Uh”? Geen idee!
HELP! Want hoeveel tijd heb je voor alle onderdelen nodig? En waar moet je allemaal rekening mee houden als je de tijden gaat plannen?

Gelukkig kon ik via mijn vriendin een weddingplanner. Gelijk even een mail de deur uit gedaan of zij nog tips had. Ik kreeg al snel een mail terug om een afspraak te maken. Zo konden we een en ander makkelijk doornemen. Zo gezegd zo gedaan. Wat zijn we blij dat we dat gedaan hebben!

Er komt echt zoveel bij kijken, zoveel dingen waar je rekening mee moet houden! Eline wist ook precies te vertellen waar we op moesten letten qua tijd en planning. Samen met haar hebben we een globale dagplanning gemaakt, die we natuurlijk zelf aan konden passen.

Buiten de informatie voor de planning heeft Feline Weddings ook een hele coole webshop met super veel leuke spulletjes die je kunt huren en zelfs ook kopen. En hoe romantisch is het om een 2-persoonsschommel te hebben voor de foto’s. We hebben de schommel gehuurd en opgepimpt met bloemen en hartjes en de foto’s zijn helemaal naar onze zin geworden.

Op de dag zelf is alles helemaal goed verlopen, we hebben heel de dag zonder haasten meegemaakt, wat echt super fijn was. Dit had echt nooit gelukt zonder Feline Weddings! Waarschijnlijk hadden we dan ’s morgens al zo ver uitgelopen dat we niet genoeg tijd hadden om even lekker te kletsen en wat te drinken met onze daggasten. Bij deze, Feline Wedding & Events super bedankt voor je hulp!

Fotocredits: Guido Fokkema