bruiloft stania state
Cupcake's gepersonaliseerd
bruiloft in friesland

De Friese zomerbruiloft van Adriaan & Neline

Toen we onze trouwdatum hadden vastgesteld op 3 juli 2015, werd het tijd om een dagprogramma in elkaar te zetten. We hadden al wat ideeën, maar kwamen er qua tijdsplanning toch niet helemaal uit. Een bruiloft met de afstand Zuid-Holland – Friesland was toch wat lastiger in elkaar te zetten dan gedacht. Daarom besloten we een afspraak met Eline te maken.

Tijdens de eerste kennismaking werd er een globale tijdsplanning op papier gezet. Eline kwam met allerlei goede tips en ideeën. Zo stelde ze voor de trouwceremonie, receptie en het feest op één locatie te doen. Dit scheelde in ons geval veel tijd en het voorkwam dat er veel heen en weer gereden moest worden.

Na iedere afspraak werd het draaiboek bijgewerkt en kregen we de to-do-list per mail toegestuurd. Zo bleven we up to date en wisten we steeds wat er allemaal nog gedaan moest worden. Heel handig waren ook de adressen van diverse leveranciers uit het netwerk van Eline, wat ons veel zoekwerk bespaarde.

Mede dankzij Eline kunnen wij terugzien op een hele mooie ontspannen trouwdag, die tot in de puntjes geregeld was! Eline bedankt, voor al het meedenken, je creativiteit en enthousiasme! En niet te vergeten voor de styling van de hele dag en het ceremoniemeesterschap!

Groetjes,

Adriaan & Neline

bruidsbloemen
boeket

Fotocredits: Fotografie Gertenbach