eelke-miriam_bymashabakker-2019

eelke-miriam_bymashabakker-1574

eelke-miriam_bymashabakker-1217

eelke-miriam_bymashabakker-2004-2

eelke-miriam_bymashabakker-1754

eelke-miriam_bymashabakker-1944

 

Voor onze bruiloft wisten we goed wat we wilden en hoe het eruit moest komen te zien maar hoe dit allemaal te regelen en vorm te geven, geen idee! We dachten er met een aantal leveranciers inhuren wel te zijn maar wisten eigenlijk niet goed waar we aan begonnen.

Wat we wel wisten was dat we iemand nodig hadden, een professional, die precies wist hoe het moest, wat we hiervoor nodig hadden en die begreep wat wij wilden. Iemand die ervoor kon zorgen onze dag zo aan te kleden zoals wij het voor ogen hadden én dat we vooral zelf konden genieten! Zo zijn we na een korte zoektocht bij Eline uitgekomen. De eerste ontmoeting was vooral heel gezellig en de tijd vloog voorbij! We hadden direct het gevoel dat Eline onze droomdag kon helpen creëren en dat we haar graag hiervoor wilden inhuren.

 

Het leuke aan Eline is dat ze echt out of the box kan meedenken. We gingen tijdens een van onze afspraken brainstormen over een bedank cadeautje voor onze gasten. Veel ideeën waar zij en wij mee kwamen pasten niet helemaal in ons plaatje. Teveel hout, te kleurrijk, te veel poespas. Dan opééns (je zag bijna een soort lampje boven Eline haar hoofd) had Eline een idee! Een beetje van ons en een beetje van Eline samengevoegd en daar was het dan! We waren er helemaal blij mee! Mooi om te zien hoe zoiets kan ontstaan en fijn dat Eline zo goed meedenkt.

 

eelke-miriam_bymashabakker-1507

eelke-miriam_bymashabakker-1048

 

Naar mate onze trouwdag dichterbij kwam, hadden we steeds meer contact met elkaar over het draaiboek en kreeg de dag steeds meer vorm. Haar mailbox stond vol met doorgestuurde mails met leveranciers van ons. Zij bleef hierdoor goed op de hoogte en voegde vervolgens alle informatie toe aan ons ”dossier”. Vanuit daar werd het draaiboek samengesteld. Uiteindelijk kwamen er door het draaiboek zovéél puntjes naar boven waar wij helemaal niet aan hadden gedacht; wat doe je wanneer dit onderdeel klaar is? Waar gaat iedereen dan naartoe? Hoe komen ze daar? Krijgen ze hier iets te eten? Of te drinken? Allemaal vragen waar we niet bij stil stonden en dankzij Eline was dit allemaal tot in de puntjes geregeld!

 

eelke-miriam_bymashabakker-1210

eelke-miriam_bymashabakker-1524

 

Ze was onzichtbaar tijdens onze dag en aanwezig wanneer dat wel nodig was. We hebben op onze dag alles los kunnen laten en geheel kunnen genieten. Heel fijn om te weten dat alles onder controle is en je hier zelf niet mee bezig hoeft te zijn! Zeker een investering waard om je droomdag nóg mooier te maken!

 

eelke-miriam_bymashabakker-2289

 

Fotocredits: Masha Bakker. 

Taartentafel: Bakbar

Locatie: Erve Beverborg – De Lutte