img_1270

Tijdens het plannen van onze bruiloft bleek dat wij heel veel zelf konden doen, maar toch echt iemand nodig hadden die onze dag zou kunnen organiseren, regisseren en perfectioneren.

Na een lange zoektocht kwamen we uit bij Eline, we hebben contact opgenomen maar ons geduld werd op de proef gesteld vanwege haar zwangerschapsverlof. Geen probleem vonden we, we gaan er voor en ondanks dat we Eline nog nooit hadden ontmoet en nog nooit hadden gesproken, hadden we al vertrouwen in haar.

Gedurende onze gesprekken bleek dat Eline aan alles denkt, voor alles een plan (maar vooral een lijstje) heeft en ons bestookt met goede ideeën. Dit onder genot van een heerlijke pot thee, chips, muffins en frisdrank. Iedere keer als we naar huis reden zat ons hoofd vol met dingen waarin we een beslissing moesten maken, over na moesten denken of mee bezig moesten gaan.

Naar mate de bruiloft dichterbij kwam en bleek dat wij een aantal decoratie plannen noodgedwongen moesten wijzigen bleef Eline rustig, ze zag overal een goede oplossing in en heeft ons er goed doorheen geholpen.

 

img_1628

img_0751

img_0771

 

Op onze dag zelf was Eline druk in de weer, maar verloor ons geen moment uit het oog. Ze stond klaar met glaasjes water, trok ons mee voor een “rustmomentje” en kwam veelvuldig vragen of alles naar ons zin was en of we ervan genoten. Toen Roxanne jus morste op mijn vaders overhemd kwam de crisiskoffer tevoorschijn en was ook dit binnen no time opgelost. Wij hebben hierdoor een heerlijk ontspannen dag gehad waaraan we nog vaak met veel plezier aan zullen terug denken.

Twee dagen na de bruiloft zijn we Eline op bezoek geweest voor een laatste gesprek, waarbij we de dag nog eens gezellig doornamen. Zij vroeg ons om tips of eventuele verbeterpunten. We konden niets bedenken maar op de terugweg naar huis bedacht ik me er ineens één… die rietjes op kantoor… die drinken echt voor geen meter 😉

Eline is een topper. We hebben van haar enthousiasme, haar kundigheid en haar tomeloze energie genoten. Ze is een echte aanrader!

 

img_1635

img_1193

img_1575

img_1292

 

Fotocredits: Monique Fotoidee.