Wat was het leuk én snel voorbij. Houdt de website in de gaten, want er komt een volgende editie!

Feline-Afdruk-0020
Feline-Afdruk-0045
Feline-Afdruk-0017
Feline-Afdruk-0116
Feline Webshop
Feline-Afdruk-0091

Hoe zag de vorige keer eruit?

Deze meeting is net iets anders als anders. Nog leuker!

We organiseren geen spel om elkaar te leren kennen en  je krijgt ook geen opdrachten om vragen te stellen aan de persoon tegenover je. Nee, we willen dat je tijdens deze ontmoeting op een natuurlijke en ontspannen manier nieuwe contacten kan leggen. En het mooie is, dat je na een gezellige dag 10 prachtige profielfoto’s van jezelf hebt, die je kunt gebruiken op je website of social media!

Locatie

Dat Kasteel Wijenburg niet voor niets twee keer DE AWARD gewonnen heeft, bewijzen ze ons met hun gastvrijheid en een heerlijke lunch.

Locatie icoon

Fotografie

Toppers Inge Kooiman van Inge Kooiman fotografie, Tamara Uittenboogaard van Blik & Bloos en Renate van Dijk van Wit Photography, staan klaar om 10 mooie plaatjes van jullie te schieten. Profielfoto’s of actiefoto’s, de fotografen zijn overal voor in.

Je kunt bij de aanmelding een 1e en 2e voorkeur doorgeven, we proberen je dan in te plannen bij de fotograaf naar keuze.

Visagie

De dames van The Beautiful Bride Company hebben alles meegenomen om je nóg mooier te maken. Ze gaan aan de slag met een kapsel of make-up, helemaal naar jouw wens. De pakketprijs is inclusief visagie óf een kapsel. Wil je beide? Dan geldt er een toeslag van 20,00 euro. Dit even aangeven bij je aanmelding.

icoon calendar1

Datum en tijden

Donderdag 26-02-2015. Start vanaf 9.30 uur. Lunch om 13.30 uur.

Rond 15.00 uur staat iedereen op de foto. Geef het even aan bij de aanmelding, als je na de lunch weg moet, of niet om 9.30 aanwezig kan zijn. Dan houden we daar rekening mee met het inplannen van de visagie en fotografie.

Dresscode 

Die is er niet! Want je moet natuurlijk zo op de foto gaan, zoals jij wilt. Dus ben je videograaf en vind je het leuk om met je camera op de foto te gaan? Vooral doen! Ceremoniesprekers in hun toga, weddingplanners met een draaiboek en ga zomaar door.

Gebruik foto's

De foto’s worden na het event door de fotografen op een beveiligde omgeving gezet. Alle deelnemers ontvangen de inloggegevens en kunnen daar hun foto’s downloaden. De foto’s mogen door de visagie, fotografen en organisatie ook gebruikt worden voor hun portfolio, Social Media en website.

Mee doen aan de goodybag?

Het is toch te gek als branche-collega's enthousiast zijn over jouw product of dienst. Wie weet raden ze jouw aan bij hun bruidsparen! Daarom kun je meedoen aan de goodybag van dit event. Wil je meedoen, stuur dan voor 20-02-2015 je (leuke!) actie, flyer of product naar Feline Wedding & Events. Voor meer informatie kun je ook even bellen of mailen!

Allround fotografie

Elvera Gerlinda  is aanwezig om het sfeertje vast te leggen, de details en de leuke momenten! Meer weten over Elvera?

www.elveragerlinda.nl 

Kaarten uitverkocht? Stuur even een mailtje, en laat je inschrijven voor het volgende event!

Helaas zijn er geen plaatsen meer beschikbaar!